släp för jakt, slädhundar eller övriga specialbyggen

Fa-trailer samarbetar med Hundtrailer by Millecent för att bygga alla möjliga typer av specialbyggen men framför allt deras fantastiska hundsläp och pickupkåpa samt eftersöksvagn och slaktvagn för jakt och annat som blivit utvecklade i detta samarbete. Alla släp från hundtrailer byggs i en klass för sig, en kvalitet som verkligen märks av när du ser och använder släpet. Deras genomtänkta byggen och val av högkvalitativa material ger ett släp som verkligen utmärker sig.

Slaktvagn

Allt i ett enda superpaket. våran slaktvagn med inbyggt kylrum är framtagen tillsammans med hundtrailer för att för att vara det perfekta redskapet till jakten för dig som inte har plats med ett slakt och kylrum. Vi kände själva behovet av detta och tog därför fram vårat drömsläp som vi nu hoppas kommer även bli ditt drömsläp. alla detaljer är väl genomtänkta och den är byggd i bästa tänkbara kvalitet.

Med detta släp kan du göra allt det kladdiga arbetet utomhus och med den inbyggda vattentanken med professionellt diskmunstycket kan du enkelt tvätta av allt. Med rejäl belysning kan du även göra detta arbete utomhus även efter skymning. 

med väggkontakt pluggare du enkelt in vagnen till el-nätet och ser till att kylaggregatet utan att tömma batteriet så att du kan hålla den temperatur du vill i det isolerade skåpet på släpet så länge som det behövs.

Vi bygger alla våra slaktvgnar på beställning så du kan få det anpassat efter dina önskemål. Är det funktioner på denna demo variant som du känner är onödiga så kan du självklart få utan dom. Och känner du att du har behov av extra funktioner så kan vi självklart lägga till mer. Vi bygger efter din budget och dina önskemål så och vi gör vårat yttersta för att du ska bli så nöjd som möjligt med ditt släp.

EFTERSÖKSVAGN

I våran eftersöksvagn får du med dig allt du behöver om olyckan varit framme. Det finns plats för två hundar, gott om extra förvaring, skåp med viltpulka och plats för viltet. Även stor skylt som med reflex och varningslampor så släpet syns väl i mörkret och kan varna trafikanter om vältolycka.

Hundsläp

Som allting vi bygger så eftersträvar vi att ge dig som kund den bästa och säkraste hundtransporten som går att få. Vi använder inte billiga material för att hålla kostnader nere utan vi fokuserar på att ge dig en premiumprodukt som skall tåla att användas i många år.

Väggarna är monterade i u-profiler och dubbellimmade. Detta gör att konstruktionen blir mycket vridstark och det  krävs stora krafter för att något skall kunna röra sig.

Deras grindar har en egen karm som limmas in i dörrstolparna för ytterdörren. Detta bidrar ytterligare till att vi kan lasta relativt tungt på taket utan att något händer vid kraftig inbromsning.

Dom bygger er vagn efter de mått ni önskar. Här är ett ritningsförslag på en hundtrailer med lika stora boxar och pack längst bak.

Pack / Deformationszon

Det absolut viktigaste för oss är att inte transportera hundar längst bak i vagnen utan där har vi placerat ett packutrymme som deformationszon vid eventuell påkörning bakifrån. I detta utrymme finns även centralventilation och teknik. 

Pickupkåpa

Pickupkåpa är samlingsnamnet på våra kåpor och du väljer själv om den skall vara utformad för hund, jakt, arbete eller bara som ett skydd av det som du har på flaket.

Med säkerhet i fokus

Vi bygger med en kantlina i yttre konstruktion som har dubbel u-profil och därmed skapar en extremt stabil och formstark sektion. Innerväggar har en u-profil i tre lägen där sandwichen träs in. Allting dubbellimmas för bästa hållfastighet. Grindkonstruktionen med egen karm gör att när allting härdat så kan inte konstruktionen röra sig åt något håll. Vi limmar även in en galvad plåt under golvet så det finns rejält att skruva i när det är dags för montering av kåpan på bil. Med detta sagt vill vi påstå att våra kåpor tål en kollision utan att riskera en kollaps med skadade hundar som resultat.

Hur vill du ha din kåpa?

Vi ritar alla kåpor med exakta mått och vilken utrusning som kåpan ska innehålla för att du som kund ska känna att du får det så som du vill ha det. Ritningen blir en arbetsorder för oss i tillverkningen för att garantera att du som kund får det som beställts. Vi bifogar även en specifikation för att tydligt visa vilka detaljer din kåpa innehåller. Nedan följer ett exempel på hur det kan se ut.

Dom har inga begränsningar då det gäller att extrautrusta våra kåpor och ovan visas några exempel. Självklart så monterar vi den utrustning ni önskar att er kåpa ska innehålla.

Mer info om våra eftersöks och slakt vagnar kommer senare…